lauantai 10. maaliskuuta 2012

Tekis jo mieli saunoa

Saunan lauteet saivat välirimoituksen ja alinkin jakkara valmistui vihdoin. Lasiseinää pitäisi kohta yrittää, mutta pelkäämpä että se on liian haastava tehtävä saada lasinen seinä ja ovi. Joudun varmaankin turvautumaan johonkin muoviin. Kiuasta odotellessa..Lisähuone

Päätin tehdä vielä yhden lisähuoneen alakerran portaiden alle. Sinne tulee kodinhoitohuone/wc. Kylpyhuone olisi tullut muuten liian täyteen. Nyt alakerta sai hieman enemmän kodinomaista tunnelmaa kun se ei enää ole pelkkä neliskulmainen-yksi-iso-tila. Me like! :) Laatoitin vessan lattian samoilla laatoilla kuin kylpyhuoneen lattiankin. Seinille tuli K-Raudasta löytämäni turkoosi raidallinen tapetti, jossa hieman struktuuria. Itse asiassa sama tapetti kuin olohuoneessa mutta eri värisenä. Eteistila pieneni, mutta se ei toivottavasti haittaa. Niin ja tämän muutoksen myötä keittiön järjestys meni uusiksi. Jääkaappi ja uuni vaihtoivat paikkaa ja siitä tuli jotenkin oikeamman keittiön näköinen.

1 kommentti:

  1. T-Fal Titanium Pan - T-Steel-Bills - T-Cranon
    T-Steel-Bills - titanium drill bits for metal T-Steel-Bills samsung titanium watch T-Steel-Bills - T-Steel-Bills · titanium hair trimmer as seen on tv T-Steel-Bills - 포커 족보 T-Steel-Bills - titanium strength T-Steel-Bills.

    VastaaPoista