Keittiö

Korkeakiiltoa keittiöön

Tilaamani tavarat saapuivat ja pääsin sitten taas uudistamaan keittiötä. Versio taitaa olla jo kolmas!

Jääkaappikaappi meni uusiksi samoin yläkaapit. Työtasot jouduin korottamaan, jotta ne nousivat samalle tasolle uuden hellan kanssa. Kaikki kaapit ja pöytätaso on päällystetty kontaktimuovilla, jolla saikin aika kivasti aidomman vaikutelman. Vetimetkin vaihdoin ja edellinen välitilalaatoitus lensi roskiin ja tilalle tuli modernimpi rosterinen välitilalevy.

Jääkaapin sisusta pitää vielä viimeistellä ja tiskikone samoin. Lattialla myös uusi valkoinen villamatto.

Mielen hella

...saapui postissa ja onhan se ihana ja aidon näköinen. Uunin sisälle syttyy valo ja liedet loistavat punaisina. Tosin ne "aidot" äänet muistuttavat lähinnä enemmän ohittavaa tavarajunaa kuin kiehuvaa vettä tai kiertoilmauunia. :D
Välitilan laatta

Joo, ihan kun mä olisinkin tyytyväinen ikinä ekaan versioon. Välitilan laatta on nyt uusittu (josko se pysyis vähän aikaa). Laatan tein tapetista, jonka päällystin kontaktimuovilla, leikkasin paloiksi, liimasin pahville ja saumasin oikealla sauma-aineella.

Kaappeja korjailen vielä; vetimet lähtee uusiksi ja ovien pinnoitteet myös, kunhan saan tilaukset Englannista. Ostettua jääkaappia harkitsen vielä..


 

Keittiön kaapit

Kaapisto on ostettu Hong Kongista, jota olen lähtenyt tuunaamaan. Poistin mustat tasot ja laitoin tilalle Biltematikkuja. Tasot jäävät puunvärisiksi. Hella oli hieman outo (uunin luukku oli liukuovi) ja aloin tuunaamaan sitä, mutta harkinnassa on ostaa sellainen ihana Mielen hella.

Yläkaapit on ihan omaa käsialaa. Olen niihin melko tyytyväinen. Maalaus ei mielestäni onnistunut niin hyvin kun olin ajatellut. Olisi pitänyt laittaa varmaan spray maalia. Oviin laitoin vielä lakkaa päälle, jotta sain niihin pientä kiiltoa. Jääkaappi ja korkeakaappi yhdistelmä on vielä työnalla, mutta kohtalainen siitäkin tuli. Välitilanlaatoitus on myös kesken.


Keittiön tapett

Ihanainen valkoinen tapetti tulee keittiöön, ruokailutilaan ja eteiseen eli koko alakertaan. Tapetin sain anopilta (Sinelli).


1 kommentti:

  1. Nyt mä olen aika sanaton, toi kolmas versio on tosi upea!!!!! Arvaa miellyttääkö nyt oma keittiö:)

    VastaaPoista