torstai 29. maaliskuuta 2012

Shoppailua

Pääsin sitten shoppailun makuun Münchenissä, niin pitihän se heti laittaa muutama tilaus menemään. Tilasin Nukkekoti ja Lelusta Mielen hellan ja parit pikku koukut ja nupit. Tänään laitoin tilauksen ELF Miniatures'iin mm. vetimiä keittiönkaapin oviin, muutaman valaisimen, pientä keittiötarviketta, vauvan tarvikkeita ja jotain "filmiä" keittiönkaapin oviin (harmaata puukuvioitua ja kiiltävää valkoista, joka jäljittelee 1:1 kokoista keittiötämme :)). En olekaan tyytyväinen keittiön kaappeihin, joten katsotaan jos saan ne korjattua tuolla ja uusilla vetimillä.

Wc:n pönttö on kiikarissa eBaysta, kun ei tunnu mistään Suomesta saavan pelkkää pönttöä. Pesukoneen olisin tilannut tuolta Nukkekoti ja Lelusta, mutta niitä ei ollut varastossa. Joutuu siis tekemään uuden tilauksen, harmi. ;)

Sain myös valmiiksi saunan kiukaan ja lopulta yllättävän näppärästi. Leikkasin kiukaan pienestä muovipullosta, maalasin mustalla liitutaulumaalilla, laitoin taakse pienen puupalan seinäkiinnitystä varten ja lisäsin kiuskivet. Voilá! Lisäksi innostuin viimein tekemään kylpyhuoneen katon valaistuksineen valmiiksi.

Muutama uusi kuva löytyy: kylpyhuone ja sauna, eteinen ja keittiö


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti